SMoG: Strasznie Mroczne OGnisko. Strona: 3

Dodano: 2009-04-15 03:12

myślę, że mrocznym duszyczkom będzie trudno swą ilością przegonić ilość właśnie tych różowych duszyczek (;
ale spoko, ostatnio przy ognichy też jakieś konkurencyjne grille stały i nie było źle. nawet pan z piknika obok się z popiołem do nas dorzucił (;

I sure could use a vacation from this silly shit, stupid shit. https://www.facebook.com/husky.love.racingteam

Dodano: 2009-04-15 08:07

bez paniki damy radę

Wczoraj przyszedł czas, aby już dziś pomyśleć rozsądnie o jutrze...

Dodano: 2009-04-15 08:28

szatan nie pozwoli by ktoś zniszczył nam ognicho w końcu jest jeszcze zbyt wiele kościołów do spalenia :twisted: :twisted:

forever alone immortal

Dodano: 2009-04-15 09:06

I zbyt wiele soku bananowego do wypicia 8)

Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE

Dodano: 2009-04-15 11:24

rozbit napisał(a):
szatan nie pozwoli by ktoś zniszczył nam ognicho w końcu jest jeszcze zbyt wiele kościołów do spalenia :twisted: :twisted:

Rozbit ostrożnie z takimi wypowiedziami, gdyż nie wiesz czy czasem Rychu Nowak nie obserwuje tematu by oprotestować wydarzenie

Dodano: 2009-04-15 12:30

Spokojnie, pozew pewnie jest już w prokuraturze, tylko musimy poczekać aż prokurator łaskawie przestanie się śmiać, wstanie i otrzepie się z kurzu :D.

Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.

Dodano: 2009-04-15 18:16

Rino napisał(a):
[quote:7f84bd3880="rozbit"]szatan nie pozwoli by ktoś zniszczył nam ognicho w końcu jest jeszcze zbyt wiele kościołów do spalenia :twisted: :twisted:

Rozbit ostrożnie z takimi wypowiedziami, gdyż nie wiesz czy czasem Rychu Nowak nie obserwuje tematu by oprotestować wydarzenie[/quote:7f84bd3880]

Jeśli nawet, jest tyle miejsc na SMoGa...nie nadąży z cenzurą wszystkich i nie starczy mu zwolenników :twisted:

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Dodano: 2009-04-17 11:06

Takie pytanko techniczne - o której zazwyczaj zwijacie się na miasto? Kumpel sobie wymyślił urodziny w kultowej akurat na 25.04, więc muszę się zorganizować ;].

Dodano: 2009-04-17 11:47

Tu masz rozkład autobusu powrotnego
http://www.mpk.ipoznan.pl/komunikacja/mpk/tabliczka.html?P=STEK-22&K=20&L=2
zimą zwijaliśmy się tym 21:10 a ostatnio 22:14. Jedno jest pewne najpóźniej pojedziemy 23:14 bo to po prostu ostatni autobus do miasta. Zwiniesz się jak jak będziesz miał ochotę :twisted: albo jak pozostali załadują twoje zwłoki do autobusu :twisted: :twisted:

forever alone immortal

Dodano: 2009-04-17 16:06

rozbit napisał(a):
albo jak pozostali załadują twoje zwłoki do autobusu :twisted: :twisted:

Pozostali też będą prawdopodobnie zwłokami, więc jesteś skazany na siebie, albo Rozbita :D

Dodano: 2009-04-17 16:13

ja raczej będę się oszczędzał, bo na rezerwację w kultowej idzie 25 zeta i chcę to jeszcze wykorzystać :).

Dodano: 2009-04-17 16:16

JA nie lubię Kultowej więc nie będę oszczędzać SIĘ i na pewno tam nie trafię 8) może tym razem pojedziemy wszyscy ostatnim busem hehe oby pogoda byla i zbytnio nie pizdzilo ;/

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-04-17 18:45

Diesel napisał(a):
[quote:9f385366f4="rozbit"]albo jak pozostali załadują twoje zwłoki do autobusu :twisted: :twisted:

Pozostali też będą prawdopodobnie zwłokami, więc jesteś skazany na siebie, albo Rozbita :D[/quote:9f385366f4]

Jeśli pogoda dopisze to ja absolutnie nie będę robił za zwłoki...

Dodano: 2009-04-17 23:29

Rino napisał(a):
[quote:e97e8a7a99="Diesel"][quote:e97e8a7a99="rozbit"]albo jak pozostali załadują twoje zwłoki do autobusu :twisted: :twisted:

Pozostali też będą prawdopodobnie zwłokami, więc jesteś skazany na siebie, albo Rozbita :D[/quote:e97e8a7a99]

Jeśli pogoda dopisze to ja absolutnie nie będę robił za zwłoki...[/quote:e97e8a7a99]

a za co? :twisted:

i pamiętaj żeby przynieść napalm 8)

Dodano: 2009-04-18 04:15

minawi napisał(a):

a za co? :twisted:

i pamiętaj żeby przynieść napalm 8)

...za kierowcę
napalm obowiązkowo...

Dodano: 2009-04-18 09:19

Rino napisał(a):
...za kierowcę
napalm obowiązkowo...

I co? Mam tylko jeden znicz przynieść? :cry:
Pojeździć to se możesz kiedy indziej, a SMOg zobowiązuje :wink:

Dodano: 2009-04-19 08:55

o co tu chodzi? ja specjalnie wolne sobie organizuję, a tu jedni się oszczędzają, a drudzy chcą prowadzić (;

I sure could use a vacation from this silly shit, stupid shit. https://www.facebook.com/husky.love.racingteam

Dodano: 2009-04-19 09:16

Nie no nie mówię, że niet :). Ale raczej z zachowaniem świadomości ;].

Dodano: 2009-04-20 11:38

Kto się będzie ograniczał ten się będzie ograniczał 8)

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Dodano: 2009-04-20 12:31

TatumiMorgan napisał(a):
Kto się będzie ograniczał ten się będzie ograniczał 8)

Kto się będzie ograniczał ten ograniczony :twisted: :twisted: :wink:

forever alone immortal

Dodano: 2009-04-21 19:10

to teraz oczekiwanie aż się Rozbit na głównej pokarze

Dodano: 2009-04-21 19:11

Z przykrością zawiadamiam, iż jednak nie będę mogła uczestniczyć w tym jakże zacnym wydarzeniu - wypadł mi spontaniczny wyjazd na południe Polski. Ale wszyscy strasznie mroczni ogniskowcy mają moje błogie sławieństwo :twisted:

Dodano: 2009-04-21 19:18

i kto teraz będzie znał na pamięć rozkład jazdy autobusów powrotnych? q:

Dodano: 2009-04-21 19:21

gebbeth napisał(a):
i kto teraz będzie znał na pamięć rozkład jazdy autobusów powrotnych? q:

:lol:

z tego co zauwazylam to rozbit juz zna prawie tak dobrze jak ja :wink:

Dodano: 2009-04-21 19:32

bo jako jedyny jest w stanie zapamiętać q:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło